Åter morgon

Klockan är nu drygt 6 på morgonen. Jag står och tittar ut ur mitt sovrumsfönster. Det var så längesedan jag granskade soluppgången, när solen sakta börjar lysa upp allt bort mot horizonten.
Vid dessa tillfällen börjar jag alltid filosofera och inse att livet faktiskt har ett slut, och då kommer man aldrig kunna uppleva det här något mera.
Det är sjukt att allt tar slut en dag. En dag finns det varken ljus eller mörker, nära och kära eller fiender.

Ja fyfan. Nu ska jag göra matte, tror jag.

Oskyldig handling

Jag kom fram till festen någon gång mitt på kvällen. Nykter som jag var vid tillfället tyckte jag att det var jobbigt att gå in.
När jag stod i dörröppningen välkomnades jag av två heta tjejer som stod på varsin sida om mig och svängde sina erotiska kroppar i takt till musiken som pumpade på i bakgrunden. De tog tag i varsin arm och drog mig ut på dansgolvet. Runtomkring såg man mängder av killar stillöst kika under brudarnas kjolar då de vred på sina sexiga kroppar. Hela tiden skiftade allas hudfärger på grund av spotlights. Nervöst försökte jag slingra mig ur tjejernas grepp, dock tog jag mig ingenstans. Jag var deras offer.
De gled ned längs mina ben, och upp igen. Gned sina handflator längs mitt bröst ner mot mitt skrev. Jag kollade mig omkring som om jag sökte hjälp, men självklart brydde sig ingen. Det var fest och alla var upptagna med sitt. Som tiden gick hann jag stjälpa i mig några starköl på dansgolvet, och handlingar kändes inte seriösa länge.

Mycket senare på kvällen låg det både kondomer och underkläder på golven, kondomer fyllda med vitt klegg, och trosor helt genomblöta av surdoftande safter. Jag fann mig själv liggandes i en soffa någonstans. Jag kunde inte längre urskilja vart jag befann mig, det enda jag visste var att jag var kvar på festen, allt hade lugnat sig, och jag låg i denna soffa, sperma över hela magen, och med en tjej pladask på alltihop. Hennes mörkblonda hår var täckt med min säd, och hennes flämtande stön började avta. Vilken härlig känsla, inget spelade någon roll längre, det fanns ingen morgondag, och min flickvän skulle aldrig få veta något. Den andra tjejen som i början av kvällen dansade med mig såg jag nu gå in på toaletten i bara trosor med en okänd grabb, de låste aldrig efter sig.

Utan att fundera somnade jag in till dova stön från runtikring hela den stora lägenheten.

RSS 2.0