Funderingar

Alltså. Det suger att jag inte minns vad jag gjorde inatt, för jag hade tydligen blivit sedd vid östra gymnasiet ca 4 på morgonskiftet... och om jag drog ca elva på kvällen så måste jag ha varit ute jävligt länge.. utan skor o jacka. Jag fattar inte. Jag var uppenbarligen utomhus i 5-7 timmar.. det är inte smart. Och som folk påpekat hittills: Du kunde ha dött, du kunde ha blivit nedsparkad av ett gäng, du kunde ha frusit ihjäl, du kunde ha blivit bortrövad i en främmande bil osv. Jag är mest frustrerad över att jag tappat min mobil och inte minns ett skit. Fan alltså. Min vänstra ärm på tröjan jag hade är bortsliten, när fa-an hände det.. HUR hände det? Man blir ju crazy.



I was reeeeally wasted indeed-

Brutal fylla

Har varit borta i ca 7 timmar utan att någon människa fått tag i mig. Har ingen mobil längre, den tappade jag någonstans. Snutar, föräldrar och andra människor har sökt efter mig, och jag upphittades 7 i morse i trappuppgången utan byxor och strumpor.. wtf. Tydligen hade jag också kutat hem utan skor från andra sidan stan eller vad fan det är.. Mitt hår luktar spya, mums. Fan, nu vill jag sova och försöka få tag i min mobil asap, men någon bög har säkert snott den. Fuck!



Såriga fötter och skrapad armbåge

Jobba hela helgen, jobba hela da'n

Blir massa kosing ofc! Nice (Y)

Igår kväll gjorde jag en mix av saker jag och en poooooler sa på msn - http://www.youtube.com/watch?v=oRsJ8DsWfRE

Enjoy, lolololol



2 månader idag! <3

Tar initiativet

Har nyligen varit och köpt Svinto, trasor och kökssvampar för att kunna städa, som min bror aldrig tyvärr får tanken att göra. Kommer bli en lång kväll. Som tur var tänkte jag på att köpa godis och cola också.. Nu är hälften av disken diskad, och sedan måste jag sopa, damma mattorna, torka diskbänken och bordet osv.

Till en början var det tänkt att jag skulle dra på bio eller chilla med någon öl här hemma, men det blev ingetdera, det sög.


Nu ska städas!



Wais demas corom depat

RSS 2.0